Все новости Херсона

Лента новостей
Политика
Замгубернатора Рищук сделал заявление по поводу убивства Гандзюк
06 февраля 19:48
272
Замгубернатора Рищук сделал заявление по поводу убивства Гандзюк

Замгубернатора Рищук сделал заявление по поводу убивства Гандзюк

Замгубернатора Херсонской области Евгений Рищук сделал заявление в соцсети по поводу дела Гандзюк.

Напомним, что мы сообщали, что перед Экспоцентром, где проходил форум выдвижения Петра Порошенко на второй срок, несколько человек развернули баннер с вопросом: "Хто замовив Катю Гандзюк?", а также плакаты с перечеркнутыми фамилиями Андрея Гордеева и Евгения Рищука.

Рищук написал по этому поводу:

«Вітаю, шановна громадо Херсонщини!
Я завжди відкрито спілкуюся з вами, тому з появою мого прізвища на плакатах у Києві вважаю за необхідне зробити заяву про те, звідки така «популярність» та хто і чому вирішив маніпулювати моїм прізвищем навколо вже політичної гри по справі Катерини Гандзюк.

Розпочну з того, що з 2015 року я депутат Херсонської обласної ради, з 2016 року працюю заступником голови Херсонської ОДА.

Сфери відповідальності в ОДА: промисловість, АПК, экологія, інвестиційна діяльність.

З того часу, коли посів посаду робив не одну заяву, неодноразово звертався до правоохоронних органів щодо багатьох незаконних дій в сфері, котру очолив. Я не є і ніколи не був людиною системи , я не був і ніколи не буду чієюсь шісткою тому зламав не одну схему, чим став зовсім незручним для деяких ділків.

Всі мої виступи ви можете прослідкувати в мережі інтернет, в місцевій пресі. Одні з гарячих тем – це захист природних багатств Херсонщини!
Також я ніколи не приховував, що прагну змінити багато чого в області, бо відчув підтримку людей.

Починаючи з 2015 року( після обрання мене депутатом облради) я поставив собі ціль - стати депутатом Верховної Ради, цей статус мені би допоміг якраз не збагачуватися, бо прийшов я до влади, по-перше, заможною людиною, по-друге всі, з ким би я не спілкувався у районі, одноголосно стверджують – чим більше Херсонщина отримає ефективних представників у Раді, тим більше отримає Херсонщина для розвитку…

Я не став чекати виборів до Ради, як це вже прийнято у багатьох політиків, та почав використовувати всі свої інтелектуальні можливості, аби люди повірили мені. А все почалося з того, що став систематично і досить продуктивно працювати на окрузі. В результаті всі мої починання та ініціатива не зовсім сподобалась деяким князькам.

Визнаю зараз, що не міг навіть собі уявити, що задля влади можна опускатися так низько: цинічно і безпринципно проплачувати акції «активістів» по дискредитації моєї особи. В мережі Інтернет почали з’являтися негативні статі, де приписували мені замовлення на вбивство людини, з якою в реальному житті ніколи не розмовляв. Почали обмальовувати мій будинок, офіс, навіть зупинки в Сагах. Я, звичайно, дякую за «відомість», але така брехлива вона мені не потрібна! Скажу чесно: не кожен витримає таке, адже страждають моя сім’я і мої близькі люди.

Можливо, хтось має право і на таку думку: «Тебе ніхто не тримає, можеш піти і все закінчиться». Але я впевнений, щ саме так думають і ті, хто все це робить. Уявіть собі суми, котрі люди витрачають на телебачення, замовні сюжети! Раджу їм ці кошти витратити на потреби нашої області, а правоохоронні органи розберуться, хто ж дійсний замовник на вбивство…

А ще хочу сказати, що жодної справи я не покидав на півдороги, а на мене поклали надію люди. Саме вони стоять за моїми плечами, бо вірять в мене, і ті справи , які я розпочав і роблю. Я не маю ніякого права обманути їх!

Окрім того, Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив , що уже зовсім скоро справу по вбивству Катерини Гандзюк буде розкрито. Я можу вас завірити - мені боятися нічого! Тому зараз і спілкуюся з вами!

Я впевнений, якщо людина не те що не вбивала, а навіть і не думала про таке, в цивілізованому світі ПЕРЕМАГАЄ! Україна - це не Росія !!! Україна - це Європа !!! Дякую всім тим, хто підтримує мене щодня! Правда ПЕРЕМОЖЕ!

Євген Рищук»

0 комментариев
24 апреля 2024, 16:07
Ваш комментарий будет опубликован после модерации.
Читают / Обсуждают
Путін може завершити війну після того, як захопить найважливіший обласний центр України, - ЗМІ
Путін може завершити війну після того, як захопить найважливіший обласний центр України, - ЗМІ
Російські "політичні еліти" не чекають на "непередбачувані, глобальні та кардинальні" зміни в країні під час нового президентського терміну Володимира Путіна.Як пише незалежне російське видання "Медуз...
27 марта 04:15
1753
Українські чоловіки тисячами переходять кордон, щоб залишити країну, - NYT
Українські чоловіки тисячами переходять кордон, щоб залишити країну, - NYT
Українські чоловіки ризикують життям, перепливаючи річку Тису, щоб не ризикувати життям на сході у війні проти Росії. Про це пише американське видання New York Times.Як пише газета, влада Румунії проі...
16 апреля 02:48
1553
Скільки триватиме війна: Світовий банк озвучив прогноз
Скільки триватиме війна: Світовий банк озвучив прогноз
Економічні перспективи України залежать від термінів та кількості надходжень зовнішньої допомоги, а також від передбачуваної тривалості російського вторгнення.Про це повідомляє прогноз Світового банку...
14 апреля 04:32
1352
Монах з гори Афон побачив дату закінчення війни: коли настане перемога
Монах з гори Афон побачив дату закінчення війни: коли настане перемога
Перемога України настане вже цього року, в найближчі місяці. Агресор буде змушений сісти за стіл переговорів.Таке пророцтво зробив монах з гори Афон, який попросив залишити його ім’я невідомим для люд...
16 апреля 02:46
1034
У селі Одрадокам'янка росіяни вдарили двома FPV-дронами по автобусу, який віз гуманітарну допомогу
У селі Одрадокам'янка росіяни вдарили двома FPV-дронами по автобусу, який віз гуманітарну допомогу
Транспортний засіб і вантаж – знищені. Лише дивом водій і пасажири не постраждали.Про це повідомив Олександр Прокудін у Facebook.
26 марта 14:20
798
2
Как правильно подобрать размер тактических кроссовок для ЗСУ: практическое руководство
Военная служба предъявляет особые требования к экипировке и, в частности, к обуви. Тактические кроссовки для военнослужащих Збройних Сил Украины (ЗСУ) должны сочетать в себе не только защитные функции...
22 апреля 17:56
185
1
В Україні виник гострий дефіцит молодих чоловіків: “Наслідки будуть критичними“
В Україні виник гострий дефіцит молодих чоловіків: “Наслідки будуть критичними“
В Україні виник гострий дефіцит молодих чоловіків. Йдеться про громадян 18-30 років. Демографічна криза пов'язана з різними причинами. З'явився несприятливий прогноз щодо ситуації, що склалася у нашій...
18 апреля 04:16
501
1
Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини
Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини
 Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини.Про це повідомляється у телеграм на каналі Сил оборони півдня України. 
21 апреля 22:29
150
1