Все новости Херсона

Лента новостей
События
У Надіївці 500 селян залишили без роботи
21 февраля 19:48
212
У Надіївці 500 селян залишили без роботи

У Надіївці 500 селян залишили без роботи

За новою схемою, продовжується рейдерське захоплення бюджетонаповнюючих підприємств ТОВ «Глобал-Инвест» та ПП «Харистрон» у селі Надеждівка Чаплинського району Херсонської області.

Вказані підприємства, ведуть свою діяльність на орендованих сільськогосподарських землях в Чаплинському районі, загальною площею, близько 3500 га. Працює близько 500 селян, які, не дивлячись на постійні рейдерські атаки, своєчасно отримують заробітну плату, відповідно йдуть відрахування до бюджету, забезпечується соціальна сфера.

Проте нещодавно працівникам підприємства стало відомо, що орендовані земельні ділянки підприємствам вже не належать і виходить що люди просто позбавлені роботи та заробітної плати.

Справа в тому, що службові особи, а саме: державний реєстратор відділу Новокаховської міської ради Кобіцька Інна Сергіївна та Соценко Катерина Олександрівна за декілька днів за підробленими додатковими угодами про розірвання земельних ділянок, підписаних від імені ТОВ «Глобал-Інвест», яке підприємство взагалі в очі не бачило, внесли відомості в державний реєстр про припинення оренди землі за цим підприємством та внесли запис, що земельні ділянки вже перебувають в оренді у підприємства шахраїв Фермерського господарства «Оазис Півдня». Які саме і здійснили прийняття рішень про державну реєстрацію та їх обтяжень.

Вказаними реєстраторами, без перевірки належних документів, було перереєстровано близько 200 договорів оренди земельної ділянки на незаконних підставах.

За підробленими додатковими угодами про розірвання земельних ділянок, підписаних начебто  від імені ТОВ «Глобал-Інвест», було незаконно розірвано договори оренди земельних ділянок. В підприємства просто вкрали близько 2000 га родючих та вже засіяних земель. Що робити людям та де їм тепер працювати?  Невідомо! Адже, через постійні рейдерські атаки, які починаючи з весни 2016 року покривали народний депутат від БПП Паламарчук М.П. разом зі своїми помічниками та першим заступником прокурора Херсонської області Циганком С.В., з підприємства було просто вивезено 10 одиниць новітньої сільськогосподарської техніки. Завдано збитків на десятки мільйонів гривень.  Вказаний злочин й на сьогодні не розкритий, основні фігуранти його не покарані, розкриття кримінального злочину й далі покривається вищезазначеними особами. Численні скарги іноземних інвесторів, які з жахом спостерігають за тим як нищать створене ними за власні кошти підприємства, просто ігноруються.

Пайщики та ТОВ «Глобал-Инвест не укладали ніяких додаткових угод щодо розірвання наявних договорів оренди та додаткових угод щодо передачі земельних ділянок в оренду третім особам. Відповідно надані додаткові угоди не були належним чином посвідчені, на них стоїть підроблена та взагалі інша печатка, що не належить ТОВ «Глобал-Інвест», а тому є недійсними. Печатка поставлена на додаткових угодах явно відрізняється від гербової печатки ТОВ «Глобал-Инвест». Тобто, виходить що злочинці навіть не навантажували себе виготовленням справжгьої печатки.

У Надіївці 500 селян залишили без роботи

Державними реєстраторами відділу Новокаховської міської ради Кобіцькою Інною Сергіївною та Соценко Катериною Олександрівною зловживаючи своїми повноваженнями, умисно, з метою одержання неправо­мірної вигоди для себе чи інших осіб використання всупереч інтересам юридич­ної особи приватного права вчинили незаконну реєстрацію.  Ними не було перевірено наявність уповноваженої особи з боку підприємства ТОВ «Глобал-Інвест» яка б могла подавати такі підроблені додаткові угоди про розірвання укладених з підприємством договорів оренди.

Ось таким чином, за короткий час, було повністю заблоковано роботу підприємств на сезон 2017 року.

Земельні ділянки, за які підприємствами сплачено повністю орендну плату по 2017 рік, нахабним чином викрадені за допомогою держаних реєстраторів  Кобіцької Інни Сергіївни та Соценко Катерини Олександрівни.

Виникає питання, чи в державних реєстраторів посадових осіб, не було роботи? Та яким чином вони за декілька днів за підробленими документами, без перевірки повноважень допомогли викрасти та перереєструвати близько 200 земельних ділянок та передати їх злочинцям Ракібову Ансару засновнику ФГ «Оазис Півдня» (за яким на даний момент зареєстрована незаконно земельні ділянки ТОВ «Глобал-Инвест). Нагадаємо, що саме Ракібов Ансар та Гумуштекін Халдун по матеріалам кримінального провадження і є особами які просто викрали та вигнали техніку з підприємства ТОВ «Глобал-Инвест». Це ж скільки робочого часу потрібно було витратити????

У Надіївці 500 селян залишили без роботи

У Надіївці 500 селян залишили без роботи

Засновники підприємства, та іноземні інвестори вже повідомили, що звернулись з відповідними заявами про злочини службових осіб спільно з шахраями до правоохоронних органів. Заяви про порушення закону та рейдерське захоплення підприємств також подані до посольства США, Турецької Республіки та до Адміністрації президента України.

На незаконні дії державних реєстраторів подані скарги в комісію Міністерства юстиції України.

Через фіктивні кримінальні справи, порушені відносно засновників ТОВ «Глобал-Инвест» та ПП «Харистрон», Кодана Ахмету й по сьогоднішній день не дають можливість прибути в країну та довести свою правоту.

Вони сподіваються, що вказаний злочин не буде «кришуватись» як всі попередні такими ганебними прокурорами як Циганок С.В., а вимагають щоб його взяв під контроль прокурор Херсонської області Тригубенко Віталій Миколайович, який з часу свого призначення показав себе як людину, що працює відповідно до закону та не дав розірвати підприємства рейдерам.

Источник: издание "Kherson.life"

0 комментариев
03 мая 2024, 22:48
Ваш комментарий будет опубликован после модерации.
Читают / Обсуждают
Розстріл поліції: підозрювані, які хотіли втекти з України, назвали причину нападу
Розстріл поліції: підозрювані, які хотіли втекти з України, назвали причину нападу
Підозрювані у нападі на поліцейських на Вінниччині планували втекти з України і після затримання назвали правоохоронцям причину скоєного.Про це розповіла представник Нацполіції Олена Бережна, повідомл...
22 апреля 04:02
2120
Українські чоловіки тисячами переходять кордон, щоб залишити країну, - NYT
Українські чоловіки тисячами переходять кордон, щоб залишити країну, - NYT
Українські чоловіки ризикують життям, перепливаючи річку Тису, щоб не ризикувати життям на сході у війні проти Росії. Про це пише американське видання New York Times.Як пише газета, влада Румунії проі...
16 апреля 02:48
1700
"Ті, що вижили, позаздрять мертвим": з'явився похвилинний опис подій при ядерному ударі
"Ті, що вижили, позаздрять мертвим": з'явився похвилинний опис подій при ядерному ударі
Ядерна війна починається з проблиску на екрані радара. На годиннику 4:03 ранку, і в полі за 20 миль від столиці Північної Кореї Пхеньяна величезна хмара вогню вибухає всього в декількох метрах від зем...
10 апреля 12:47
1406
В Херсоне руководитель ТЦК организовал преступную группу по переправке уклонистов за границу
В Херсоне руководитель ТЦК организовал преступную группу по переправке уклонистов за границу
Руководитель территориального центра комплектования и социальной поддержки в Херсоне вместе с подчиненным и местным жителем организовал коррупционную схему заработка на военнообязанных мужчинах.Об это...
15 апреля 18:03
1272
ЗСУ стерли наміри окупантів повернутися на правий берег Херсонщини, — Гуменюк
ЗСУ стерли наміри окупантів повернутися на правий берег Херсонщини, — Гуменюк
На правому березі вже правильно облаштовані оборонні рубежі, через що контрбатарейна боротьба, навіть по воді, на підходах, призводить до того, що наміри окупантів провалюються, говорять в ОК "Південь...
08 апреля 19:26
934
2
Херсонская городская больница заказала строительство операционного блока «под землей» свыше 27 миллионов гривен
Херсонская городская больница заказала строительство операционного блока «под землей» свыше 27 миллионов гривен
Коммунальное предприятие “Херсонская городская клиническая больница” провело тендер на реконструкцию хранилища с устройством в нем медицинско-операционного блока. Строительные работы обойдутся бюджету...
11 апреля 22:21
1054
2
Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини
Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини
 Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини.Про це повідомляється у телеграм на каналі Сил оборони півдня України. 
21 апреля 22:29
375
1
Как правильно подобрать размер тактических кроссовок для ЗСУ: практическое руководство
Военная служба предъявляет особые требования к экипировке и, в частности, к обуви. Тактические кроссовки для военнослужащих Збройних Сил Украины (ЗСУ) должны сочетать в себе не только защитные функции...
22 апреля 17:56
591
1