Все новости Херсона

Лента новостей
Экономика
На будівельні роботи в Новій Каховці витратили більше 4,2 млн.грн
12 июля 10:00
161
На будівельні роботи в Новій Каховці витратили більше 4,2 млн.грн

На будівельні роботи в Новій Каховці витратили більше 4,2 млн.грн

Підбито підсумки роботи будівельних організацій на об’єктах міської комунальної власності Нової Каховки.

У першому півріччі  2016 року  на виконання робіт капітального характеру освоєно коштів бюджету розвитку  у сумі 4 244,953 тис. грн., оплачено –    4 244,953 тис. грн.  Заборгованість за виконані обсяги робіт  відсутня.  Обсяг виконаних та оплачених робіт у   першому півріччі   складає 40% до річного плану та 72 % до відповідного періоду 2015 р., про це повідомляє видання «НК Онлайн».

Зменшення відсотку обсягів виконаних робіт до річного плану та відповідного періоду 2015 року обумовлено тим, що значна частина коштів плановим розписом передбачена з серпня місяця, а майже 4,0 млн. грн. зарезервовано  для співфінансування державному бюджету по виконанню робіт з реконструкції міського палацу культури и будуть використані після надходження коштів з державного бюджету.

Виділені кошти спрямовані для  розрахунків за виконані роботи з реконструкції алей в парковій зоні в межах будівлі палацу культури  – літнього театру, реконструкції покриття алей «Містечка атракціонів», за виконані обсяги робіт з реконструкції майданчика  в районі будинку №19 по вул. Першотравнева під встановлення МАФ,  виконання капітального ремонту будівлі по пр. Дніпровський,23,  капітального ремонту Літнього театру, експертного обстеження ліфтового господарства термін експлуатації якого перевищує 25 років та ремонту роторного блоку компресорного устаткування міських очисних споруд.

На об’єктах КЗ «Центральна міська лікарня завершуються роботи з капітального ремонту   кардіологічного відділення на ЛК №1 по вул. К.Маркса,33-а. У кінці липня кардіологічне відділення переїде у сучасну відновлену будівлю. Виконано  капітальний ремонт покрівлі будівлі швидкої допомоги по вул. Свєтлова,1 та значний обсяг робіт з реконструкції інфекційного відділення для дорослих ЦМЛ на лікарняному комплексі №1 по вул. К.Маркса,33а.

На об’єктах відділу освіти виконані роботи по заміні зовнішньої електромережі  та капітального ремонту сантехнічних систем я/с №18 «Вербонька». У дитячому садку «Казка» виконано капітальний ремонт сантехнічних систем.

В поточному році продовжується реконструкція міського палацу культури. За рахунок коштів міського бюджету виконано робіт на загальну суму 1 637,0 тис. грн.

Для розрахунків за виконані роботи з капітального ремонту будівлі по вул. Червонопрапорній, 38 у с. Плодове, в якому розміщені вузол зв’язку та приміщення бібліотеки, яке  орендує  відділ культури і туризму Таврійській міській раді направлено субвенцію в обсязі 100,0 тис. грн.

Завершується реконструкція клубу в с. Нові Лагері та капітальний ремонт дитячого садка  «Калинка»  у с. Райське.

Незважаючи на значний обсяг будівельно-монтажних робіт на об’єктах міської комунальної власності, в місті є велика кількість проблем, яка потребує негайного вирішення та значних капіталовкладень:  продовження реконструкції вулиць Першотравневої, Горького, капітальний ремонт житлового фонду, у тому числі ліфтового господарства та ж. будинків ОСББ, теплових мереж міста, ремонт об’єктів центральної міської лікарні та відділу культури і туризму, об’єктів спорту та ін., міською владою прийнято рішення на черговій сесії міської ради збільшити планові асигнування у першу чергу для виконання робіт з капітального  ремонту об’єктів відділу освіти у рамках підготовки закладів до нового навчального року.

На виконання цих заходів продовжуються роботи з ремонту приміщень Новокаховської гімназії та ЗОШ.№7 та  д. садку «Вербонька». З 11 липня розпочаті роботи з капітального ремонту сантехнічних систем я/с №11 «Золотий ключик». У найближчий період розпочнуться роботи на покрівлях 3-х шкіл: №№2,6,10.

Потужності та досвід будівельних організацій міста дозволяють виконати  поставлені завдання у зазначені терміни з високою якістю робіт.

0 комментариев
02 мая 2024, 21:20
Ваш комментарий будет опубликован после модерации.
Читают / Обсуждают
Скільки триватиме війна: Світовий банк озвучив прогноз
Скільки триватиме війна: Світовий банк озвучив прогноз
Економічні перспективи України залежать від термінів та кількості надходжень зовнішньої допомоги, а також від передбачуваної тривалості російського вторгнення.Про це повідомляє прогноз Світового банку...
14 апреля 04:32
1563
В Херсоне руководитель ТЦК организовал преступную группу по переправке уклонистов за границу
В Херсоне руководитель ТЦК организовал преступную группу по переправке уклонистов за границу
Руководитель территориального центра комплектования и социальной поддержки в Херсоне вместе с подчиненным и местным жителем организовал коррупционную схему заработка на военнообязанных мужчинах.Об это...
15 апреля 18:03
1151
Мольфар поділився одкровенням про закінчення війни в Україні: коли настане мир
Мольфар поділився одкровенням про закінчення війни в Україні: коли настане мир
Мольфар Захар, відлюдник у Карпатах, поділився одкровенням про завершення війни в України. Стверджує, що мир настане вже зовсім скоро.Про це йдеться на каналі Український Молитовник.Мольфар отримав ві...
10 апреля 12:46
979
ЗСУ стерли наміри окупантів повернутися на правий берег Херсонщини, — Гуменюк
ЗСУ стерли наміри окупантів повернутися на правий берег Херсонщини, — Гуменюк
На правому березі вже правильно облаштовані оборонні рубежі, через що контрбатарейна боротьба, навіть по воді, на підходах, призводить до того, що наміри окупантів провалюються, говорять в ОК "Південь...
08 апреля 19:26
910
Херсонская городская больница заказала строительство операционного блока «под землей» свыше 27 миллионов гривен
Херсонская городская больница заказала строительство операционного блока «под землей» свыше 27 миллионов гривен
Коммунальное предприятие “Херсонская городская клиническая больница” провело тендер на реконструкцию хранилища с устройством в нем медицинско-операционного блока. Строительные работы обойдутся бюджету...
11 апреля 22:21
1016
2
Как правильно подобрать размер тактических кроссовок для ЗСУ: практическое руководство
Военная служба предъявляет особые требования к экипировке и, в частности, к обуви. Тактические кроссовки для военнослужащих Збройних Сил Украины (ЗСУ) должны сочетать в себе не только защитные функции...
22 апреля 17:56
574
1
В Україні виник гострий дефіцит молодих чоловіків: “Наслідки будуть критичними“
В Україні виник гострий дефіцит молодих чоловіків: “Наслідки будуть критичними“
В Україні виник гострий дефіцит молодих чоловіків. Йдеться про громадян 18-30 років. Демографічна криза пов'язана з різними причинами. З'явився несприятливий прогноз щодо ситуації, що склалася у нашій...
18 апреля 04:16
699
1
Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини
Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини
 Бійці ЦСО «А» СБУ гарно працюють по ворожій логістиці на лівому березі Херсонщини.Про це повідомляється у телеграм на каналі Сил оборони півдня України. 
21 апреля 22:29
363
1