Все новости Херсона

Лента новостей
Общество
Херсонські митники ДФС відсвяткували День Конституції України
24 июня 11:43
543
Херсонські митники ДФС відсвяткували День Конституції України

Херсонські митники ДФС відсвяткували День Конституції України

Сьогодні, 24 червня, з нагоди святкування 20-ї річниці Конституції України  у приміщенні Херсонської митниці ДФС пройшли урочистості.

Держслужбовців, працівників митної служби, привітали теплими словами голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв, голова облради Андрій Путілов, в.о. начальника Херсонської митниці ДФС Віталій Черкунов та начальник головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим.

«Прагнення українського народу до самобутності і державності було завжди. Ще від часів Пилипа Орлика держава мала свої закони, правила. Основою були органи виконавчої влади. Саме тоді передбачались основи національної економіки, безпеки.І саме Ви сьогодні стоїте на сторожі нашої держави. Завдяки Вам формується 40-60 % бюджету України, це каже про Ваш феноменальний внесок в розвиток держави, Херсонщини. Завдяки Вам люди отримують свої заробітні плати, фінансову допомогу. За це я Вам щиро вдячний. Бажаю Вам міцного здоров’я та кар’єрного зросту», - привітав Гордєєв.

Окрім того голова облдержадміністрації наголосив на тому, що цього року святкувати День Конституції України херсонці будуть в козацьких традиціях, і щоб повністю відчути звичаї та згадати історію українського народу урочисті заходи відбудуться на території Кам’янської Січі у с.Республіканець Бериславського району. Запрошені усі бажаючі. Більш того, облдержадміністріція сама займеться безкоштовним перевезенням людей до місця події.

Зі словами привітання та подяки звернувся до митників і Путілов Андрій Станіславович:

«Я хотів би від щирого серця привітати Вас шановні митники та податківці. Знаю в цьому році ви вже святкуєте свою 25-ту річницю - це чималий проміжок часу, навіть не повноліття, а більше. До моєї депутатської кар’єри я працював у сфері економіки, тому ви мені особливо близькі. Хочу від себе сказати, що я знаю, яка складна ваша робота, це щоденна відповідальність. У суспільства склалась хибна думка, щодо корупції у митній сфері, але це не правда, я знаю дуже багатьох Ваших колег, які живуть своєю професією, які вірній їй і своєму народу. Я бажаю Вам подальших успіхів та кар’єрного зросту. В цей складний час від Вас залежить майбутнє нашої держави».

Окрім теплих привітань, працівники Херсонської митниці ДФС нагородили Почесними грамотами голови обласної державної адміністрації.

Відзнаки отримали начальник управління організації митного контролю Херсонської митниці ДФС Олександр Бакулін та заступник начальника митниці – начальник управління боротьби з митними правопорушеннями Херсонської митниці ДФС Сергій Сличко.

Також начальнику відділу по роботі з персоналом Херсонської митниці ДФС Анастасії Годині та завідувачу юридичного сектора Херсонської митниці ДФС Єлизаветі Галкіній оголосили Подяки голови облдержадміністрації.

До привітання своїх колег приєднався в.о. начальника Херсонської митниці ДФС:

«Вітаю вас, шановні гості, колеги! Минуло 20 років з дня прийняття Конституції незалежної України. За ці роки наша країна пережила цілий ряд непростих експериментів над Основним законом, завдяки чому Україна встала на шлях відродження і побудови правової демократичної держави. Можливо, ми ще тільки на початку цього шляху і часто він тернистий, проте ми рухаємося вперед і стаємо КРАЇНОЮ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ.

Перебуваючи по сусідству з анексованим Кримом, а з іншого боку - з зоною бойових дій, Херсонській землі сьогодні особливо непросто. Але завдяки волелюбному духу українського народу, що не терпить несправедливості, наші люди залишаються вірними нації і не дивлячись ні на що прагнуть до побудови незалежної держави з сильною економікою і високим рівнем добробуту громадян.

Конституція України повинна відповідати духу народу і забезпечувати досягнення цілей розвитку. Життя саме розставляє все по місцях: відмітає чуже і штучно нав'язане нам в законах або, навпаки, доповнює їх нормами і положеннями, які продиктовані національними інтересами України. Тільки люди і ніхто інший, може і повинен зробити наші закони такими, щоб вони сприяли руху вперед і відповідали сподіванням людей.

Свою лепту в розвиток держави своєю щоденною працею вносять і митники Херсонщини та з честю виконують покладені на них зобов'язання. Адже Херсонська митниця є одним із потужних бар’єрів, який стоїть на захисті економічних інтересів держави та безпеки народу України. З кожним роком Херсонська митниця вдосконалює методи своєї роботи, що дає їй можливість досягти значних показників при виконанні поставлених завдань Кожен з нас несе відповідальність за свою країну.

Ми зобов'язані жити за законом, жити по совісті! Щоденним своєю працею наближати краще майбутнє своїх дітей і краще майбутнє нашої держави!

Вітаю вас з 20-річчям нашої Правди - з Днем Конституції та святом 25 річчям Державної митної служби України Бажаю всім присутнім, всім митникам прекрасного Таврійського краю щастя, здоров'я і благополуччя !!!»

Окрім грамот та подяк, 12-ом працівникам за несення служби були присвоєні чергові спеціальні звання, які вручив в.о. начальника Херсонської митниці ДФС Віталій Черкунов.

З них: радник податкової та митної справи ІІ, ІІІ рангу, інспектор податкової та митної справи І, ІІ, ІІІ та ІV рангу.

День митної служби щорічно відзначається 25-го червня в день ухвалення Верховною Радою України у 1991 році закону про митну справу в Україні.

Митна служба – один з основних атрибутів держави. Проголошення державного суверенітету та незалежності зумовило нагальну потребу в  забезпеченні належного захисту економічних інтересів держави.

(фото з заходу можна переглянути в галереї видання "Херсон Daily")

0 комментариев
07 октября 2024, 07:17
Ваш комментарий будет опубликован после модерации.
Читают / Обсуждают
Яке сьогодні, 8 вересня, свято – все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити
Яке сьогодні, 8 вересня, свято – все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити
Сьогодні, 8 вересня, День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Віряни святкують велике церковне свято Різдво Пресвятої Богородиці. До Нового року залишилося 114 днів...
08 сентября 09:02
1609
Яке сьогодні, 7 вересня, свято – все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити
Яке сьогодні, 7 вересня, свято – все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити
Сьогодні, 7 вересня, День воєнної розвідки України. Віряни вшановують пам'ять святого мученика Созонта. До Нового року залишилося 115 днів.7 вересня 2024 року — субота. 927-й день війни в Україні.Що с...
07 сентября 08:47
1392
До 15 років ув’язнення засуджено псевдогубернатора Херсонської області
До 15 років ув’язнення засуджено псевдогубернатора Херсонської області
Сімох учасників організованої групи у Херсонській області визнано винними у пособництві державі-агресору, а трьох з них ще й у колабораційній діяльності (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 111-2, ч. 3 ст. 28, ч. 6...
16 сентября 14:04
1271
В Україні змінилися терміни подання показань газових лічильників: названо нові дати
В Україні змінилися терміни подання показань газових лічильників: названо нові дати
Тепер показання газових лічильників у серпні потрібно подавати після 5 числа. Один із постачальників оголосив нові терміни. Про це повідомили у пресслужбі компанії "Нафтогаз".В Україні в серпні змінил...
09 сентября 01:03
1250
Как распечатать стикерпак: от идеи до готовых наклеек
Вы когда-нибудь мечтали увидеть свои digital-стикеры в реальной жизни? Или хотели создать уникальный набор наклеек для своего бренда? Пришло время воплотить эти идеи в жизнь! Давайте разберемся, как р...
18 сентября 22:28
988
7
З 1 жовтня акциз на сигарети має розраховуватись у євро: що буде з цінами
З 1 жовтня акциз на сигарети має розраховуватись у євро: що буде з цінами
В Україні з 1 жовтня 2024 року акциз на сигарети має розраховуватись у євро, а не у гривнях, як раніше. Це передбачає законопроєкт №12000 про "Закон про Державний бюджет України на 2025 рік".Перехід у...
01 октября 11:38
326
3
В Україні забронювали 90% чоловіків з критично важливою професією: Зеленський відповів на петицію
В Україні забронювали 90% чоловіків з критично важливою професією: Зеленський відповів на петицію
В Україні 4 червня було створено петицію про бронювання чоловіків, які працюють у Державній службі з надзвичайних ситуацій. Звернення набрало понад 27 тисяч голосів громадян, хоча було достатньо 25 ти...
23 сентября 01:18
543
2
В Києві у вересні різко подорожчала оренда квартир: названо нові ціни
В Києві у вересні різко подорожчала оренда квартир: названо нові ціни
У Києві стрімко подорожчала оренда квартир у вересні. Це пов'язано насамперед із сезонним стрибком попиту на житло у столиці.За даними порталу M2bomber, середня вартість орендованої квартири у Києві у...
24 сентября 01:47
655
1