Все новости Херсона

Лента новостей
События
САМОПОМІЧ - мент, бандит та хамеліон
20 марта 11:59
1674
САМОПОМІЧ - мент, бандит та хамеліон

САМОПОМІЧ - мент, бандит та хамеліон

Нова політична сила «Самопоміч» мера міста Львова Андрія Садового, починає набирати обороти по всій території України. Це зрозуміло, так як в цьому році ми з Вами будемо проводити вибори міських та обласних рад і мерів міст. Місцева еліта, громадські діячі, депутати різних мастей та фарбування, бізнесмени і просто «жуліки і проходимці» готуються теж випробувати свою долю в новому виборчому процесі. Але, так як у всіх старих політичних силах місця давно роздані та розпродані, то в новому проекті завжди є можливість заскочити в депутатські корпуса і державні кабінети всій «нечесті», котра залишилася чи залишиться після краху Партії Регіонів, Комуністів та їх союзників за бортом політичних баталій. Ми з Вами відкриємо двері в кулуари «Самопомічі» - Херсон і розповімо всій громадськості Херсонщини і керівникам «Самопоміч» зі Львова, про те, хто є на справді ті люди, котрі очолюють і керують ініціативними групами «Самопоміч» в Херсонській області.

  1. Ткаченко Андрій

андрей ткаченко самопомич херсон

30 грудня 1978 – день народження Ткаченко Андрія. Народився в якомусь убогому селі на Вінниччині, на кордоні з Молдовою.

1983 – переїжджає всією родиною до міста Херсон.

1985-1995 - навчається в Херсонській гімназії гуманітарного профілю №6.

1995 -1998 – Херсонський юридичний інститут (у просто народі – училище міліції).

1998-2011 – працює в органах внутрішніх справ, в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю в Херсонській області (так званий «6 відділ»). За такий короткий час, Ткаченко Андрій, від лейтенанта приходить до підполковника, займаючи різні керівні посади і закінчивши «ментівську» кар’єру заступником начальника управління УБОЗ. Дуже цікаво, за які такі заслуги, в такий короткий проміжок часу, пан Ткаченко отримує такі регалії? Ми не змогли на даний момент часу знайти більше інформації, так як він працював у якомусь надто засекреченому відділі. Але працюємо далі …

2011 – звільняється за вислугою років і йде на пенсію.

2011-2013 – ні де офіційно не працює, і в інформаційному просторі відсутній. Але за цей час придбає дорогу іномарку Тойота Камрі 2011 року випуску і має державний «гламурний» номер ВТ 64-64 ВА. Вартість даного автомобіля складає аж 20 000 долларів США, що на даний момент 600 000 гривень . За які такі гроші? Зі слів відомого блогера та журналіста Сергія Нікітенка, Ткаченко Андрій має власну мережу торгових ларків і відношення до ЗОО захисної організації «Шанс», яка розкрадає бюджетні кошти. Нами, вже відправлений запит на публічну інформацію, стосовно організації «Шанс», на міського голову Херсона.

2014 – приєднується до об’єднання «Самопоміч».

Вересень-Листопад 2014 – керую передвиборчим штабом політичної партії «Самопоміч» у 182 окрузі (місто Херсон). Показує дуже поганий результат, всього 4 місце.

2015 – стає керівником однієї із ініціативних груп. В буквальному сенсі вривається в інформаційний простір Херсонщини із своєю «зомбованою» і агресивною агітацією за «Самопоміч». І знову виникає питання – за які такі кошти 36 річний «пенсіонер» міліції проводить дані заходи, а це 100 000 долларів США?

 

2. Лук'янченко Віталій

самопомич херсон новости херсона 2015

1972-1982 - навчається в Херсонській гімназії №20;

1983 -1985 - являвся військовослужбовцем у військовій частині № 70124 (с. Казачка, РФ);

90-ті – є членом Організованого Злочинного Угрупування «Заїки», одного з самого потужного на півдні України тих років.

Бандитський авторитет 90 – х років «Заїка», він же Нікітенко Валерій Григорович, 15.10.1956 р.н. Функція угрупування була націлена на рекет, вимагання, викрадення автомобілів та людей. Зі слів колишніх бандитів, які були керівниками в угрупуванні «Заїки», Лук’янченко Віталій був простою шісткою, робив саму просту і брудну роботу, а саме знімав шапки та збирав гроші на ринках з підприємців. Після того, як вкрав гроші у своїх, став «крисою» і був «опушений».

В 1996 - перевірявся на причетність до вимагань та вибивання грошей із фірм, які брали кредити в різних банках України.

В 2004-2005 - був працевлаштований в ТОВ «Херсонкабельторг», яке відноситься до підприємств, власником яких фактично є єкс-мер міста Херсона, єкс народний депутат від Партії Регіонів, народний «чмошник» Сальдо Володимир Васильович.

В червні 2008 - проходив по карній справі №540066-96 і перевірявся на причетність до вбивства адвоката Ємельянової Людмили Федорівни.

З 2009 - Лук’янченко Віталій працевлаштований директором розвитку та безпеки заводу ТОВ «ВВВВ». Директором ТОВ «ВВВВ» є Марущенко Володимир, котрий виконує роль наглядача в одній із ініціативних груп «Самопоміч» в Херсоні. Лук’янченко Віталій має бізнес стосунки з депутатом обласної ради від політичної партії «Сильна Україна» та директором Херсонської обласної дирекції ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» Віктором Сарапіним і Петренко Сергієм, котрий як і сам, Віталій Лук’янченко, був членом Організованого Злочинного Угрупування «Заїки».

2014 – приєднується до об’єднання «Самопоміч», але результатів на виборах в Верховну Раду не показує,і тому при офіційному відкритті представництв в Херсонській області, не отримує повноважень на відкриття юридичних приймалень і отримання звання ініціативна група.

2014-2015Лук’янченко Віталій відкриває свою громадську організацію «общественного союза «Самопомощь Херсонщини» ,яка офіційно зареєстрована на сайті khoda.gov.ua і є її керівником. Знаходиться дана організація за адресою: м. Херсон, вул. Радянська, б.46 - 7-ми поверхова офісна будівля,в якій орендують кімнати під офіси різноманітні фірми. Будівля належить акціонерній спілці «МІКОН». Зі слів співробітників «МІКОН», «Самопоміч» у б.46 приміщень не орендує, така назва та Лук’янченко Віталій Олександрович - нікому не відомі.

2015– Створює не офіційні ініціативні групи «Самопоміч» -Херсон з керівниками Марущенко Володимиром (БФ Благодія), Анатоліем Скороходом (БФ Софія) та головою Чернобаївської селищної ради Дударем Ігорем. Є інформація, що вводячи в оману людей, представляючись керівником обласного осередку партії «Самопоміч» в Херсонській області бере гроші, і продає місця в списку майбутніх обласних та міських рад.

 

3. Дмітріев Андрій

андрей дмитриев херсон самопомич

Директор приватної фірми «Медпрепарати» та власник торгово-розважального центру «Промінад Плаза».

2006-2010 – депутат Херсонської міської ради. Пройшов в депутати по списках політичної партії «Наш Союз Наша Україна». Член земельної комісії.

2006-2007 – виходить зі фракції «Наш Союз Наша Україна» і стає «ТУШКОЮ» Партії Регіонів. Входить в склад ново створеної групи «Південний регіон», яку очолюють всі одіозні регіонали того часу, керівник та члени земельної комісії – В’ячеслав Сиганевич та Ростислав Маршак, і які є діючими депутатами Херсонської міської ради від Партії Регіонів на даний момент. До речі, Андрій Дмітріев та Ростислав Маршак є куми.

2007-2010 – Член земельної комісії Херсонської міської ради. Завдання групи «Південний Регіон» було створення більшості в міській раді депутатів, разом з Партією Регіонів та підтримка в голосуванні всіх скандальних земельних питань, які були необхідні тодішньому меру від Партії Регіонів Володимиру Сальдо та його партнерам В’ячеславу Сиганевичу та Ростиславу Маршаку. Самі скандальні земельні питання того часу, це передача земельної ділянки в парковій зоні «Дубки» в Таврійському мікрорайоні під забудову торговому центру та виділення ділянок в рекреаційній зоні на розливах річки Дніпро. Всю взаємодію між депутатськими групами контролював «права рука» та не змінний помічник Володимира СальдоВ’ячеслав Білковський.

2010- 2013 -   будує, на виділеній собі земельній ділянці, за адресою місто Херсон, вулиця 49-а Гвардійська дивізія, 22а, торгово-розважальний центр «Промінад Плаза»                            

2014 –2015 – приєднується до об’єднання «Самопоміч» та отримає представництво, як ініціативна група. За Андрія Дмітріева всі питання по роботі «Самопомічі» в Херсоні виконує Білковський В’ячеслав, помічник єкс мера міста Херсона, єкс депутата Верховної Ради від Партії Регіонів та народного «чмошника» Сальдо Володимира Васильовича. Є інформація, що саме Білковський В’ячеслав та Дмітріев Андрій беруть гроші у діючих депутатів міської і обласної ради від партії Регіонів, Комуністів та Сильної України за майбутні місця в списку «Самопомічі».

 

В наступній публікації ми познайомимо наших читачів з командами ініціативних груп «Самопомічі» в Херсоні, в які входять «блатні» з 90-х, священики – бізнесмени, голови сіл – контрабандисти, помічники та прислужники регіоналів, одіозні депутати «мохинатори - деребаншики» земель Херсонських та інші, які бажають стати та бути політичною елітою Херсонського Краю.

Сергей Передовой

Разум народа

 

0 комментариев
28 марта 2024, 17:27
Ваш комментарий будет опубликован после модерации.
Читают / Обсуждают
Херсонці можуть зареєструватися до 29 березня на грошову виплату від міжнародної компанії
Херсонці можуть зареєструватися до 29 березня на грошову виплату від міжнародної компанії
Херсонська міська військова адміністрація продовжує співпрацю з французькою неурядовою гуманітарною організацією Acted. Так, була проведена установча зустріч та презентація грошової програми для власн...
08 марта 14:56
4714
"Макрон щось знає", - названо місто, яке РФ може атакувати ядеркою
"Макрон щось знає", - названо місто, яке РФ може атакувати ядеркою
Російський диктатор Володимир Путін може вдатись до застосування ядерної зброї. В даному випадку, ситуація розвиватиметься дуже непередбачувано і стрибкоподібно. Про це під час чату на Главреді заявив...
21 марта 04:16
1188
Після повернення з окупації, з вагою лише 15 кілограмів, померла 6-річна вихованка херсонського інтернату: що відомо
Після повернення з окупації, з вагою лише 15 кілограмів, померла 6-річна вихованка херсонського інтернату: що відомо
Анастасія була вихованкою інтернату для малюків у Херсоні. Під час захоплення військами РФ, її разом з іншими дітьми намагались ховати, але окупаційна влада незаконно вивезла дитину до Криму. Після по...
07 марта 02:45
926
Українці можуть встановити прилад, який дозволить легально платити за електроенергію на сотні гривень менше: як називається
Українці можуть встановити прилад, який дозволить легально платити за електроенергію на сотні гривень менше: як називається
На оплаті рахунку за електроенергію можна серйозно заощадити – понад 260 грн. Причому це буде легально і без будь-яких порушень. Для цього достатньо звернутися до постачальника струму та встановити дв...
11 марта 04:45
837
Протягом доби армія РФ атакувала Херсонщину 30 FPV-дронами
Протягом доби армія РФ атакувала Херсонщину 30 FPV-дронами
Протягом 14 березня армія РФ атакувала Херсонщину 30 FPV-дронами та скинула 17 осколкових боєприпасів.Про це повідомили Сили оборони півдня України.Зазначається, що окупаційні війська хаотично обстріл...
15 марта 18:53
598
3
Росіяни називали ждунами й погрожували стратою: історія багатодітної родини з окупованої Херсонщини
Росіяни називали ждунами й погрожували стратою: історія багатодітної родини з окупованої Херсонщини
Кілька місяців тому волонтери допомогли багатодітній родині Федорченків виїхати з тимчасово окупованої території Херсонщини. Понад півтора року в окупації члени родини жили під постійним тиском російс...
28 февраля 18:27
897
1
Польща готується скасувати деякі пільги для українців
Польща готується скасувати деякі пільги для українців
Польща готується скасувати деякі пільги для українцівТимчасовий захист для українських біженців у Польщі готуються продовжити до 4 березня 2025 року. Проте уряд планує змінити правила перебування укра...
02 марта 03:00
294
1
Одесит у масці та мантії намагався «магічно» перетнути кордон із Молдовою
Одесит у масці та мантії намагався «магічно» перетнути кордон із Молдовою
Прикордонники затримали неординарного мешканця Одеси, який, за їхніми даними, збирався вплавь подолати дві річки, щоб потрапити до Молдови. При собі в нього була латексна маска, гідрокостюм та плащ-ма...
11 марта 04:33
400
1